Asplöven

Först börjar vi med gårdagen där det spelades en match i Elitserien där Linköping slog Rögle med 2-1. Även i Allsvenskan var det en match Karlskoga - Almtuna där bortalaget vann med 2-3.

Domen har kommit för Hedman och Lindström som båda anmäldes efter derbyt. Hedman klarade sig utan avstängning medans Lindström fick två matcher, helt rätt och oväntat bra jobb av DM.

Ikväll har jag tittat på Asplöven - Örebro, Asplöven var det klart bättre laget i första perioden och gjorde också det enda målet. Rättvis 1-0 ledning till löven efter första.  Andra perioden som var jämn sllutade 0-0. Tyvärr visade Örebro klass i tredje perioden då man gjorde tre mål inom 7 minuter, Asplöven reducerade till 2-3 i men då var det bara sju sekunder kvar att spela. Asplöven förtjänade verkligen att åtminstånde ta en poäng i denna match men tyvärr är ju inte sporten alltid rättvis.