U-21 EM

Nu har Sverige klivit in i EM turneringen som spelas på hemmaplan. Då jag såg vilka lag som var med i EM blev jag förvånad över 3 saker. 1: Det är bara 2 grupper, alltså 8 lag som är med. 2: Vart är alla stor nationer som Portugal, Frankrike, Holland och det finns ju andra bra nationer som Ryssland, Tjeckien mm. 3: Stor nationer lyckades inte kvalifisera sig till EM men det gjorde mindre fotbolls nationer som Sverige, Serbien, Vitryssland och Finland. Grymt överaskande tycker jag.

Jag såg fram emot denna turnering jätte mycket eftersom jag tror på våra tallanger och att jag inte tror dom spelar lika jävla tråkigt som a-laget gör i nästan varje match vilket inte är så konstigt med tanke på att sop lagerbäck är tränare för dom. Jag trodde Sveriges unga lag skulle spela en rolig och offensiv fotboll och oj så rätt jag hade! Sverige har i sin grupp Vitryssland, Italien och Serbien. Italien är tippade att vinna gruppen ganska enkelt medans det tippas att det står mellan Vitryssland och Sverige om vem som ska följa Italien till semifinal. Kvällens match var mot just Vitryssland och oj så jävla kul å se ett Svenskt fotbollslandslag spela offensivt! och dom gjorde det riktigt bra åxå! Vitryssland tog dock ledningen men sen var det Sverige för hela slanten och det blev till slut förkrossande 5-1 efter bla 3 mål av Marcus Berg! Det hade fan kunnat bli tvåsiffrigt med tanke på så många chanser Sverige skapade, fan om a-laget hade kunnat spela sån här glädjande anfallsfotboll. Underbart! Heja Sverige! Alltså Sverige U-21, inte sopjävla äckel lagerbäcks lag.(Bild från aftonbladet.se)

Annnars då? Jag har köpt en "myggdödare" att ha utomhus, ska bli riktigt skönt att ha myggfritt på sin tomt hela livet om nu aparatjävuln funkar. svar kommer imorn eller på torsdag.

På midsommarafton blir det grillning och till å med lite sprit =) Anso och Ante ska komma sen väntar jag på svar från lite polare, är taggad som fan!! =) 

Pittsburgh

Det blev ingen andra raka titel för Detriot, Pittsburgh vann den avgörande matchen med 2-1. Pittsburghs försvarspel var riktigt bra, Detriot skapade knappt ett bra läge på hela matchen trots att man hade ett enormt puckinnehav. Lidström var dock riktigt nära att kvittera i sista sekunden men det ville sig inte.(bild från aftonbladet.se)

Vad?

Vad fan är det med mig? Det pågår en final i NHL och jag har knappt skrivit nåt, skärpning Ante! Natten mot tisdag spelades den 6:e matchen och Detriot ledde med 3-2 i matcher och hade chans att avgöra. Matchen började kl 2, jag ställde klockan på 04.15 för att se slutet, då klockan ringde var det 10 minuter kvar, tror att det stod 2-1 till Pittsburgh. Jag pallade bara att se typ 30 sekunder innan ja däcka. Pittsburgh vann och nu inatt väntar den 7:e och avgörande matchen. Tror fan inte jag ids vaka å se matchen, ska nog spela in den och se den då jag vaknar. I smallis har det gått riktigt bra, efter att länge legat på 16:e och sista plats har jag sakta men säkert klättrat uppåt och nu ligger jag på 6:e plats bara 220 poäng bakom ledande Hällan HC. Har gjort 4 byten nu och jag satsar allt på Detriot, med maximal tur kan jag faktiskt vinna eftersom många av dom lag framför mig även har några Pittsburgh spelare.

Sverige - Malta 4-0

Sverige vann som väntat enkelt mot Malta med 4-0 men bra var dom fan inte, Malta hade vid ställningen 0-0 2 chanser att ta ledningen men missade öppet mål. Nu får man verkligen hoppas att Lagerbäck kickas efter detta kval, Sverige behöver ett nytänk! In med Svennis!(bild från aftonbladet.se)

Söderling

Efter en sjukt imonerande turnering av Söderling där han bland annat slog ut världsettan Nadal blev till slut Fedderer för svårt i finalen, Fedderer vann första set enkelt men sen bjöd Söderling upp till bra kamp och tvingade fram ett tie brake i andra set som dock vanns av Fedderer. Tredje set slutade 6-4 till Fedderer. Nu fick Helena Jonsson en rejäl utmanare till bragdguldet.(bild från aftonbladet.se) 

VM Är kört

Förlust mot Danmark med 1-0 och nu kan vi glömma vm. Det var 3 syndabockar i denna match, Källström som missade staffen, Nillson som passade fram till danska målet och den största syndabocken av dom alla var Lagerbäck som valt Källström som staffskytt före Zlatan! Pinsamt!(bild från aftonbladet.se)

VM Kval Sverige - Danmark

Ikväll är det dags för vm kval match mot Danmark. Jävligt viktig match, förlorar vi den kan vi nog glömma vm. Hoppas nu fan Zlatan är lika grym ikväll som han varit hela säsongen i Inter. Jag tror fan Sverige grejar detta och vinner med 2-0.

Vilket säsong är detta från?

Min chef städade ur garderoben och hittade denna tröja, hon tänkte kasta den men då kom hon på att jag säkert ville ha den och självklart ville jag det =) Hon jobbade på Storforsen Hotell för många år sen och då hade Luleå Hockey nån upptakt där. Jag är så jävla dålig på att se autografer, någon som vet från vilken säsong detta är? Bilderna är inte så bra men ja tror det går att spara bilden för att sen zooma in.

RSS 2.0