Luleå - Rögle 3-4

Precis som min hjärna sa, förlust. Pinsamt! Luleå har helt klart elitserien sämsta lägsta nivå, då dom spelar som sämst så skulle fan ÄIF ge dom en match. Om Luleå var usla så var då fan inte Sjöberg (Domarn) så mycke bättre, riktigt jävla värdelös!

Luleå-Rögle 3-4 (3–1, 0–1, 0–2)
Första perioden: 1–0 (3.13) Cam Abbott (Chris Abbott) , 1–1 (4.50) Peter Högardh (Jakob Johansson) , 2–1 (14.25) Niklas Olausson (Martin Chabada, Anders Burström), 3–1 (15.08) Emil Lundberg (Pierre Johnsson, Kristofer Berglund).
Andra perioden: 3–2 (3.52) Mathias Porseland (Mathias Månsson) spel fem mot fyra.
Tredje perioden: 3–3 (11.01) Mathias Månsson (Peter Högardh), 3–4 (16.40) Mathias Månsson (Peter Högardh, Dominik Granak).

Inför Luleå - Rögle

Nu är vi där igen, vinner Luleå mot Rögle imorn så skapar dom sig en liten lucka ner till den nedre halvan och då vet vi ju vad som brukar hända, förlust eller iaf kryss. Just därför säger hjärnan fan att Luleå kommer att losa imorn men hjärtat väger över med hästlängder, vi kan ju inte losa mot Rögle på hemmaplan med Abbottarna som i senaste matchen mot sitt gamla lag var värdelösa? Dom lär vara revanch sugna.

Om ni undrar varför Knoe helt plötsligt har 10 poäng är det så att han faktiskt prickade in allt rätt, 1-3 Lavander. Men han hade skrivit 3-1. Han kom på kvällen efter matchen å var så jävla nöjd att han pricka in allt rätt så jag har ändrat hans poäng nu. Däremot så gav jag han inte bonus poängen för att man tippar allt rätt eftersom han var så jävla klantig att skriva fel. Eller vad tycker ni? ska jag ge han den där extra poängen iaf? ni bestämmer, får jag in nog med komentarer om att han borde få poängen så får han den =)

Timrå - Luleå 1-3

Finns bara en sak att säga efter denna match, Lalalalalala Lavander!! Killen gjorde alla 3 målen då Luleå tog en grymt skön seger borta mot Timrå i en match som var stenhård med massa bråk, bra! de kan Luleå!. Dumt av Timrå att väcka björnen! Och vilka jävla mål snubben gjorde, ett grymt starkt och 2 riktigt snygga på pass från Arla. Grattis Madde! Ensam ledare, där fick jag för att jag trodde på torsk ikväll =)

Timrå-Luleå 1-3 (0–0, 1–3, 0–0)
Andra perioden: 0–1 (3.21) Mats Lavander (Jonathan Hedström) spel fyra mot fem, 0–2 (7.49) Mats Lavander (Pär Arlbrandt) spel fem mot fyra, 1–2 (9.37) Magnus Pääjärvi–Svensson (Anton Lander, Tomas Skogs), 1–3 (15.15) Mats Lavander (Pär Arlbrandt, Jonathan Hedström).

Inför Timrå - Luleå

Då var det dags för match mot Timrå igen, Timrå som haft det enormt tungt och ligger näst sist. Luleå gjorde en värdelös match sist så då borde dom rimligtvis göra en kanon match imorn?

Luleå - Brynäs 2-3 sd

Ska det bli precis som jag tyckte det var ifjol då Luleå förlorade varenda match då dom hade chansen att rycka ifrån dom nedre lagen iaf lite grann? Tydligen blir det så iår åxå, förlust efter sudden mot Brynäs som fick in ett par sjuka turmål. Ett mål sparka han på fotbollsmaner upp pucken i luften och på tennismaner prickar han pucken med klubban och målet var ett faktum.

Luleå-Brynäs    2-3 (2–1, 0–1, 0–0, 0–1)
Första perioden: 0–1 (2.54) Jörgen Sundqvist (Eero Somervuori, Ove Molin) spel fem mot fyra, 1–1 (5.22) Mats Lavander (Johan Fransson, Jonathan Hedström), 2–1 (7.20) Jan Sandström (Johan Fransson, Mats Lavander) spel fem mot fyra.
Andra perioden: 2–2 (4.32) Magnus Kahnberg (Eero Somervuori, Mads Hansen).
Fjärde perioden: 2–3 (2.15) Niclas Andersén (Ove Molin).
Skott: 33–25 (11–8, 11–7, 10–8, 1–2).
Utv, Luleå: 5x2. Brynäs: 7x2.
Domare: Marcus Vinnerborg, Ljungby, Thomas Forsström, Umeå.

Inför Luleå - Brynäs

Hemma match imorn mot Brynäs som slog Luleå i förra mötet med 4-0. Men nu är det Luleå som har hemma match och då kommer det att se helt annorlunda ut. Tippa!

Färjestad - Luleå 1-2 sd

Färjestad hade 24 raka hemmasegrar och har inte förlorat nån match i kaffehallen sen lucia samtidigt som Luleå inte vunnit där på över 4 år! Det kunde ju egentligen bara slutat i hemmaseger men det gjorde det inte, Luleå knep segern efter förlängning. Underbart!

Färjestad-Luleå    1-2 e förl (0–0, 0–1, 1–0, 0–1)
Andra perioden: 0–1 (10.38) Martin Chabada (Anders Burström, Jan Sandström).
Tredje perioden: 1–1 (14.14) Marcus Johansson (Jonas Holös, Dragan Umicevic) spel fem mot fyra.
Fjärde perioden: 1–2 (2:06) Pär Arlbrandt (Mats Lavander, Jonathan Hedström) spel fem mot fyra.

Inför Färjestad - Luleå

Tuff match imorn borta mot Färjestad. Tippa!

Luleå - Timrå 3-2 sd

Det blev inte 3 poäng till Luleå som alla tippade men det blev iaf två sköna poäng tack vare Johan Franssons mål i sudden. Enda poängen i tippstävling går till Ante som pricka in Lavander som första målskytt.

Luleå-Timrå    3-2 (1–1, 1–1, 0–0, 1–0)
Första perioden: 1–0 (5.13) Mats Lavander (Johan Fransson, Pär Arlbrandt), 1–1 (16.49) Daniel Corso (Björn Svensson).
Andra perioden: 1–2 (1.50) Magnus Pääjärvi–Svensson (Daniel Corso, Björn Svensson), 2–2 (13.40) Pär Arlbrandt (Mats Lavander, Jonathan Hedström) spel fem mot fyra.
Fjärde perioden: 3–2 (3:05) Johan Fransson (Karl Fabricius).

Inför Luleå - Timrå

Match imorn, Timrå hemma. Borde väl bli vinst? Men jag tror Luleå kommer ha ganska många borta på grund av sjukdomar och skador. Tippa!

HV 71 - Luleå 5-4

Luleå vann första perioden med 2-1 och tredje med 2-0 men tyvärr räckte inte det då HV71 var dödligt effektiva i andra perioden som dom vann med 4-0. Men man måste säga att det var bra gjort av Luleå att spela så jämt mot HV och att man gjorde 4 mål.

Trots att Luleå förlorade så var ändå detta den bästa kvällen på vädigt väldigt länge ;)

HV 71-Luleå    5-4 (1–2, 4–0, 0–2)
Första perioden: 1–0 (6.10) Jukka Voutilainen (Johan Davidsson, David Petrasek), 1–1 (8.31) Emil Lundberg (Robin Lindqvist, Mikael Lidhammar), 1–2 (11.01) Karl Fabricius (Robin Olsson) spel fem mot fyra.
Andra perioden: 2–2 (3.35) Johan Davidsson (Janne Niinimaa), 3–2 (6.11) Janne Niinimaa (Björn Melin), 4–2 (14.13) David Petrasek (Martin Thörnberg) spel fem mot fyra, 5–2 (15.55) Andreas Falk (Oscar Sundh, Björn Melin).
Tredje perioden: 5–3 (10.30) Mikael Lidhammar (Thomas Raffl), 5–4 (17.23) Johan Fransson (Pär Arlbrandt, Jonathan Hedström).
Skott: 26–26 (8–12, 12–3, 6–11).
Utv, HV 71: 6x2, 1x10. Luleå: 7x2, 1x10.

Luleå - Modo 3-1, Inför HV71 - Luleå

Stabil seger igår mot ett väldigt blekt Modo. Åter igen var det bara en femma som gjorde Luleås poäng men iaf jag tycker att det var riktigt bra fart på alla femmor, alla bidrog i ett offensivt spel och det tror jag är första gången i år.

Luleå-Modo    3-1 (1–0, 1–1, 1–0)
Första perioden: 1–0 (14.01) Chris Abbott (Johan Fransson, Cam Abbott) spel fem mot fyra.
Andra perioden: 2–0 (9.17) Karl Fabricius (Cam Abbott, Anders Nilsson), 2–1 (15.33) Eddie Larsson (Kristian Forsberg).
Tredje perioden: 3–1 (3.13) Johan Fransson (Karl Fabricius, Cam Abbott).

13. Göte 1p

Match redan imorn igen och då möter Luleå Sveriges just nu bästa lag HV71. Luleå har ju varit riktigt dåliga i alla borta matcher utom en och nu möter man som sagt Sveriges bästa lag så min magkänsla säger att Luleå åker på en riktig käftsmäll imorn. DU KAN TIPPA MATCHEN HÄR.

Inför Luleå - Modo

Dags för match igen efter ett litet uppehåll. Modo står för motståndet och som det verkar kommer dom med ett sargat lag pga skador och sjukdomar. Vinst är ett måste! Luleå har inte förlorat nån match som jag varit på plats och sett iår. Torsdagen blir faktiskt en sen julklapp, jag och syskonen köpte inget till varann förra julen utan vi bestämde oss för att göra nå kul istället och det blir först imorn, bättre sent än aldrig =) Så det blir god mat och förhoppningsvis god match imorn i Luleå. TIPPA TIPPA TIPPA!

Brynäs - Luleå 4-0

Sicken jävla fiasko lördag det blev, Luleå spelade uselt och förlorade med 4-0 och Sverige förlorade mot Danmark i vm-kvalet så nu är det helt kört för Sverige att ta sig till vm.

Brynäs-Luleå    4-0 (3–0, 0–0, 1–0)
Första perioden: 1–0 (6.38) Juuso Hietanen (Sebastian Lauritzen, Jonathan Granström) spel fem mot fyra, 2–0 (10.42) Jonathan Granström (Emil Sandin, Ove Molin), 3–0 (18.10) Sebastian Lauritzen spel fyra mot fem.
Tredje perioden: 4–0 (16.19) Eero Somervuori (Sebastian Lauritzen, Stephen Dixon).

Inför Brynäs - Luleå

Imorgon spelar Luleå den sena matchen och då sänds den i Canal plus sport HD =) Den kommer att krocka med den livsviktiga vm-kval matchen mellan Danmark och Sverige. Tur då att man inte behöver tveka en sekund, klart man offrar en halvlek av fotbollen för att se klart hockeyn. Kommer som vanligt att bli en tuff match, Brynäs har varit riktigt stabila defensivt men då har dom istället varit väldigt tama framåt så jag tror på en målsnål match. Lägg ditt tips här.

Luleå - Djurgården 4-3

Nyss hemkommen efter en riktigt jävla spännande match. Det blev åter igen en grymt skön seger. Luleå satte 4-2 med drygt 2 minuter kvar av matchen å då trodde man det var klart men Djurgården reducera direkt efter och sen pressade dom på för en kvittering men Luleå höll undan. Phu!! Domaren var urusel, Djurgården fick mycke gratis från zebraskallen. Fransson var grymt idag liksom Abbot femman, men var är resten? Det går inte att vinna alla matcher med en femma, vakna!!

Luleå-Djurgården    4-3 (1–1, 2–1, 1–1)
Första perioden: 0–1 (7.53) Marcus Ragnarsson (Nicklas Danielsson), 1–1 (10.55) Cam Abbott (Chris Abbott, Karl Fabricius).
Andra perioden: 2–1 (5.23) Jan Sandström (Kristofer Berglund, Niklas Olausson) spel fem mot fyra, 2–2 (6.11) Andreas Engqvist (Marcus Krüger), 3–2 (18.42) Johan Fransson (Jonathan Hedström, Mats Lavander) spel fem mot fyra.
Tredje perioden: 4–2 (15.47) Emil Lundberg (Robin Lindqvist, Johan Ejdepalm), 4–3 (18.06) Patrick Cehlin (Jacob Josefson).

Inför Luleå - Djurgården

Imorgon är det dags för hemmamatch mot Djurgården. Om jag minns rätt så har Luleå haft oerhört svårt mot Djurgården dom senaste åren så de kommer bli riktigt tufft. Tippa!

Frölunda - Luleå 2-6

Oj så skönt med en seger direkt efter skitmatchen mot Färjestad. Det blev lite tvärtom i denna match, Frölunda sköt men Luleå gjorde målen. Dock hade Luleå avsevärt mycke mer lägen mot Frölunda än vad Färjestad hade mot Luleå så man kan då inte säga att Luleå vann orättvist. Hela 10 poäng av Abbott femman, grymt!

Frölunda-Luleå    2-6 (1–1, 1–3, 0–2)
Första perioden: 1–0 (4.37) Mikko Lehtonen (Martin Röymark) spel fyra mot fem, 1–1 (6.30) Mats Lavander (Pierre Johnsson, Jonathan Hedström).
Andra perioden: 1–2 (3.33) Chris Abbott (Cam Abbott, Karl Fabricius), 1–3 (11.48) Mats Lavander (Niklas Olausson, Kristofer Berglund) spel fem mot tre, 1–4 (12.33) Chris Abbott (Karl Fabricius, Cam Abbott) spel fem mot fyra, 2–4 (17.00) Joakim Andersson (Philip Larsen, Tomi Kallio).
Tredje perioden: 2–5 (14.28) Cam Abbott (Chris Abbott), 2–6 (18.37) Chris Abbott (Karl Fabricius, Emil Lundberg) mål i tom kasse.

Luleå - Färjestad 2-3, Inför Frölunda - Luleå

Sådär ja, då är man hemkommen efter en trevlig vistelse i Stockholm. Fi fan! Förlusten igår svider än! Luleå var det klart bättre laget och vann skotten med hela 36-14!!. De är dom värsta matcherna jag vet då Luleå är det klart bättre laget men förlorar ändå. Då känns det fan bättre att dom är det sämre laget och losar med typ 5-1. Men om man tar bort känslorna så är det ju självklart bättre att förlora en match där man spelar bra än att man både losar och spelar uselt. Jag fick in en fullpottare i tipset, rätt resultat och rätt målskytt men det var ingen tröst alls. I morn väntar Frölunda på bortaplan, riktigt riktigt svår match. Tippa matchen mot Frölunda här.

Rögle - Luleå 3-0, inför Luleå - Färjestad

Luleå gjorde tydligen en riktigt usel match igår och losade med 3-0. Igår blev det en lugn kväll på hotellet, vart gode hårt i onsdags så jag var tvungen att ta en vilo dag igår för att orka med dagens å morgondagens bataljer :) Men det var jävligt kul, vi sjung singstar som satan å sen gick vi ut på kareoke bar, jag skrev upp mig men tyvärr blev jag aldrig uppropad. Ikväll ska jag ut å käka med gänget å sen mot globen!

Ingen ändring i tippnings tävlingen eftersom alla tippade på Luleå vinst och att dom gick mållösa.

Imorgon möter Luleå Färjestad på hemmaplan, tippa det här.