Skellefteå - Luleå 4-3 och ställningen i tippningstävlingen

Det blev en smärtsam förlust igår då Saik gjorde 4-3 med bara två minuter kvar. Det var dock en grymt bra hockeymatch! Den bästa jag sett denna säsong, Både Saik och Luleå spelade på topp och matchen var riktigt jämn och borde ha slutat oavgjord.

JG hade dock ingen bra dag på jobbet igår, han har enorma problem att ta puckar på sitt första kryss. Känns nästan som 80% av alla puckar han släpper in är just där.

Kim Hirschowits är bedrövligt dålig, han får ingenting att stämma framåt och han tappar puckar så motståndarna får lägen hela tiden.

Rönken verkar ha satt ihop en ny PP femma med Ola, Klasen och Kim, Idiotiskt tycker jag! Man kan ju inte ha tre playmakers inne samtidigt!

Ikväll blir det att zappa mellan Karlskoga - Djurgården och fotbollsinvigningen av Friends Arena och matchen mellan Sverige - England.

Första perioden: 1–0 (8.59) Pierre–Edouard Bellemare (George Holloway, Melker Karlsson).

Andra perioden: 2–0 (1.06) George Holloway (Pierre–Edouard Bellemare, Melker Karlsson), 2–1 (9.14) Linus Persson (Linus Klasen, Pavel Skrbek) spel fem mot fyra.

Tredje perioden: 2–2 (0.11) Cam Abbott, 3–2 (5.31) Melker Karlsson (George Holloway, Erik Forssell), 3–3 (8.06) Chris Abbott (Joonas Vihko, Cam Abbott) spel fem mot fyra, 4–3 (17.59) Joakim Lindström.

Skott: 20–25 (11–8, 3–6, 6–11).

Utv, Skellefteå: 4x2. Luleå: 2x2.

Domare: Sören Persson, Lidköping, Mikael Nord, Arboga.

Publik: 6 001.