Luleå - Skellefteå 5-2

Årets skönaste seger!! Äntligen blev det vinst mot Skellefteå! Luleå startade matchen riktigt bra och gick fram till en 3-0 ledning i andra perioden och Skellefteå hade jävlat ingenting fram till i slutet av andra perioden då Ejdepalm klantigt spelade fram en AIK spelare fri som satte 3-1. AIK gjorde åxå 3-2 i början av tredje och i slutet av matchen utbröt ett jätte slagsmål där Jonte Hedström hamna i ett fett slagsmål som han vann med en snyggt slag som gjorde att AIK spelaren föll ihop som en klubbad säl. Av allt slagsmål som bröt ut fick Luleå spela 5 mot 3 och där avgjorde dom åxå matchen. Måste tilllägga att det var en fantastisk stämning i arenan! Speciellt då Hedström nockade Strandberg, då trodde man taket skulle lyfta.

Luleå-Skellefteå 5-2 (1-0, 2-1, 2-1)
Första perioden: 1-0 (15.56) Cam Abbott (Jonathan Hedström, Johan Fransson) spel fem mot fyra.
Andra perioden: 2-0 (1.58) Alexander Hellström (Niklas Olausson, Pär Arlbrandt), 3-0 (8.51) Thomas Raffl (Martin Chabada, Karl Fabricius), 3-1 (15.25) Anders Söderberg.
Tredje perioden: 3-2 (0.50) Pavel Skrbek (Tomas Surovy, Erik Forssell), 4-2 (16.50) Niklas Olausson (Johan Fransson) spel fem mot tre, 5-2 (19.19) Mats Lavander mål i tom kasse.
Skott: 30-21 (15-6, 6-8, 9-7).
Utv, Luleå: 6x2, 1x5, 1 matchstraff. Skellefteå: 8x2, 1x5, 1 matchstraff.
Domare: Niklas Lovefall, Vallda.
Publik: 6 064.