Luleå - Djurgården 4-3

Nyss hemkommen efter en riktigt jävla spännande match. Det blev åter igen en grymt skön seger. Luleå satte 4-2 med drygt 2 minuter kvar av matchen å då trodde man det var klart men Djurgården reducera direkt efter och sen pressade dom på för en kvittering men Luleå höll undan. Phu!! Domaren var urusel, Djurgården fick mycke gratis från zebraskallen. Fransson var grymt idag liksom Abbot femman, men var är resten? Det går inte att vinna alla matcher med en femma, vakna!!

Luleå-Djurgården    4-3 (1–1, 2–1, 1–1)
Första perioden: 0–1 (7.53) Marcus Ragnarsson (Nicklas Danielsson), 1–1 (10.55) Cam Abbott (Chris Abbott, Karl Fabricius).
Andra perioden: 2–1 (5.23) Jan Sandström (Kristofer Berglund, Niklas Olausson) spel fem mot fyra, 2–2 (6.11) Andreas Engqvist (Marcus Krüger), 3–2 (18.42) Johan Fransson (Jonathan Hedström, Mats Lavander) spel fem mot fyra.
Tredje perioden: 4–2 (15.47) Emil Lundberg (Robin Lindqvist, Johan Ejdepalm), 4–3 (18.06) Patrick Cehlin (Jacob Josefson).
Skott: 31–22 (11–8, 13–10, 7–4).
Utv, Luleå: 6x2, 1x10. Djurgården: 9x2.
Domare: Thomas Andersson, Gävle.
Publik: 5 253.