Linköping - Luleå 2-3 PS och ställningen i Tippningstävlingen

Luleå behöll serieledningen efter seger mot Linköping i förlängning. Men det var ett riktigt rån, Luleå var faktiskt riktigt dåliga igår och dom spelade endast bra sista 10 minutrarna av första perioden. Men men det är poängen som räknas och dom var riktigt sköna!

Måste nämna matchen mellan Frölunda och Modo, Modo som ledde både med 5-2 och 6-3 tappade det och förlorade till slut med 7-6 på förlängning. Ulf Samuelsson kan verkligen inte ha varit glad.

Då blev det klart att Elitserie klubbarna kan värva NHL spelare. Då dog Elitserien för mig, det kommer att bli ett hemskt år och nu är ju Luleås chanser till sm-guld borta. Allt känns bara åt helvete nu och jag kan inte förstå att att dom förstör svensk ishockey, iaf för denna säsong.

Napoli vann över AIK i Europa league med 4-0. Grymt skönt att ha ett svenskt lag i gruppen för bara där är det ju så gott som klart med 6 poäng eftersom dom svenska lagen är så pinsamt dåliga jämfört med övriga europa.

Ikväll blir det som vanligt fredagsmys med HockeyAllsvenskan, ikväll visar dom Södertälje mot Västerås.

Min sambo som inte kan något och inte är intresserad av sport har nu lyckas tippa rätt resultat på alla Luleås matchen! Själv har jag inte prickat rätt en enda gång.

Första perioden: 0–1 (14.52) Jan Sandström (Niklas Olausson, Daniel Gunnarsson).

Andra perioden: 1–1 (6.47) Jonas Almtorp (Andreas Jämtin, Mattias Weinhandl) spel fem mot fyra, 2–1 (15.18) Carl Söderberg (Simon Hjalmarsson, Daniel Rahimi).

Tredje perioden: 2–2 (17.31) Toni Koivisto (Niklas Olausson).

Fjärde perioden: 2–3 (1.56) Pavel Skrbek (Kim Hirschovits).

Skott: 25–22 (11–8, 9–7, 3–6, 2–1).

Utv, Linköping: 3x2. Luleå: 8x2.

Domare: Ulf Rönnmark, Stockholm, David Bergman, Stockholm.

Publik: 6 695