Gott & Blandat

Nu var det ett tag sen man skrev något men det har ju varit uppehåll i Elitserien och då finns det ju inte mycket att skriva om. Men nu är äntligen uppehållet över och det brakstartar med derby i Skellefteå. Skellefteå borta, hmmm känns som en svår nöt att knäcka men det är oftast då som Luleå brukar "skrälla" så jag har än inte bestämt vad jag ska tippa.
 
Har det hänt något alls intressant under uppehållet? Jo visst har det ändå det, Napoli tog en superviktig seger i Europa League där man på slutet avgjorde måstematchen så nu har man bra läge för avansemang. Sen vann man även i helgen borta mot Genoa och håller drömmen till Champions League till nästa säsong i liv.
 
Den alpina säsongen har ju dragit igång vilket är riktigt kul och det blev en fantastisk start för Sverige. På damsidan hade Sverige tre tjejer topp åtta i helgens slalom premiär och på herrsidan tre killar topp nio där Andre Myhrer vann och Jens Byggmark kom trea.
 
Igår startade HockeyAllsvenskan om efter uppehållet. Jag såg matchen mellan Djurgården och Västerås, det var en riktigt bra match med mycket heta känslor och tufft spel. Västerås vann matchen på förlängning så Djurgårdens kris blir allt värre. Det är helt otroligt att detta Djurgården ligger på tioende plats. Nu har dom dessutom fått förstärkning av NHL proffset Patric Hörqvist så börjar inte Djurgården klättra snart blir jag riktigt förvånad. Även om klättringen kommer är det frågan om det räcker till en kvalserieplats eller om dom hamnar i play-off.
 
Asplöven tog en sjut viktig seger då man vann borta mot Almtuna med 3-4. Tack vare den vinsten bytte lagen plats med varandra och nu är Asplöven ovanför strecket, hoppas nu dom håller sig där! Jonas Berglund och Daniel Mannberg spelade med Asplöven i gårdagens match, hoppas dom får fortsätta spela där så länge Luleå har en skadefri trupp.
 
Resultat igår:
 
Almtuna - Asplöven 3-4
Malmö - Tingsryd 7-2
Djurgården - Västerås 2-3 OT
Troja-Ljungby - Karlskrona 2-1
Oskarshamn - Karlskoga 2-3
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0