Säsongen över

Då var säsongen slut, känns såå jävla tråkigt. Luleå gör en riktigt bra match, speciellt i tredje perioden då man skapade massvis med chanser men pucken ville inte in.

Seriespelet har varit det roligaste på många år, Luleå var tippat på kvalserieplats av nästan alla så kallade experter men skrällde och kom på femte plats och man var inte långt ifrån att bli tvåa. Så minnerna man kommer att ta med sig är det fantastiska seriespelet Luleå hockey bjöd hockeysverige på.

Kvartsfinal 5 Frölunda - Luleå 1-0, Frölunda till semifinal med 4-1 i matcher. Tidigare har Färjestad slagit ut Brynäs med 4-0 i matcher. Timrå leder mot HV71 med 3-2 i matcher och Linköping leder mot Skellefteå med 3-2 i matcher.



(Bilden är från Expressen.se)

Kommentarer
Postat av: emma

Känns surt att bara förlora med ett mål... hade varit såå jävla skönt om Omark hade fått sätta ett skott, känndes som om frölunda gick hårt på honom heela tiden. Jävligt fult gjort av frölundaspelaren som åkte in i huvve på Omark då han låg! synd bara att han inte fick mer än 10min induviduellt straff för de tjänade ju inte Lule nått på...



Men men då är de bara att vänta tills fotbollssäsongen börjar:)



//Emma

2009-03-13 @ 19:38:43
Postat av: Antz

jo precis, varför fick han inte en 2:a?

2009-03-13 @ 19:56:41
URL: http://antzlhf.blogg.se/
Postat av: emma

Nää jag kan inte heller förstå det:s om Obsut fick 2+2 matchen innan så fattar jag inte varför inte hajna kunde få en 2a! men men...

2009-03-14 @ 16:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0