Lördag

Har varit mycket sport idag, först var det damernas klassiska 3-mil. Charlotte Kalla blev bästa svenska och slutade på 11:e plats. Sen var det herrarnas klassika 5 mil och där hade man ju hoppet på Anders Södergren och Johan Olsson men Olsson kom bara på 16:e plats och Södergren bröt loppet efter ryggsmärtor. Men Daniel Rickardsson gjorde ett riktigt bra lopp och kom på en imponerande 8:e plats.

Tisco ringde å ville se Man United - Liverpool, Javisst sa jag och fick se Pool krossa United med hela 1-4!

Hockey har det varit också. Skellefteå slog Linköping och nu väntar en sjunde avgörande match i Linköping.
HV71 vann mot Timrå på sudden efter en riktigt komisk situation, Lehtonen ska föra upp pucken från egen zon men hans skena lossnar och han blev som bambi på hal is det såg för jävla roligt ut och självklar utnyttjar HV det och efter lite kalabalik slås pucken i mål. sjunde avgörande match i Jönköping väntar.



(Bilden är från Aftonbladet.se)

Sen har det också varit damernas stafett i skidskytte. Domeij blev tvungen att ta några extraskott och var sjukt långsam på vallen så Sverige var långt efter då hon växlade över till Helena Jonsson. Jonsson var som vanligt suverän och Sverige klättrade massor och Jonsson växlade till ACO som 3:a. ACO gjorde även hon ett bra lopp och behöll 3:e platsen då det var dags för Anna-Maria Nilsson att gå ut på sista sträckan. Tyvärr sköt hon uselt, 2 rundor i stående och medaljen for all världens väg.

Åsså har det ju varit melodifestivalen och ojoj vilken dramatik det blev! Det blev rejäla omkastningar efter varje jurygrupp lämnat sina poäng och då det var svenska folket poäng som skulle sumeras blev det till slut Malena Erman som vann. Skit bra tycker jag, ja skrev ju tidigare att jag tror att hon skulle ha bra chans i Eurovision men hon fick bara en poäng av den internationella juryn så nu känner jag mig inte så säker på att hon kommer gå så bra i Eurovision.



(Bilder är från Svt.se)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0