Kvartsfinal 1

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!
Så känner jag efter första kvartsfinalen mellan Luleå och Frölunda. Luleå pissade helt enkelt på Göteborskorna och vann med klara 5-1! I första perioden startade Frölunda klart bäst och hade bud på 0-1 men Luleå jobbade sig in i matchen och tog sen över den totalt i slutet av perioden men det blev inga mål i rond ett. I andra periden hängde inte Frölunda med och drog på sig massor av utvisningar vilket Luleå utnyttjade på bästa sätt och gjorde fyra mål i powerplay. Luleå vann perioden med hela 5-0! Inför tredje förstod man vad som skulle hända, Ulf Dahlen skickar ut spelarna för att slåss och mycke riktigt så blev det så, Frölunda hade hela 61 utvisningsminuter i tredje perioden och 79 totalt! Men Luleå stod upp riktigt bra och visade att man inte bara tar emot sånt skit. Luleå hade 59 utvisningsminuter i matchen.

Fan va rolig kväll! Det var en riktig slutspels match med högt tempo, massa chanser, massa slagsmål och roligast av allt, massa Lulåmål! Nu är pressen på Frölundas sida. Tar Luleå ledningen i matchen på lördag och Frölundas spel inte fungerar så lär det komma en å annan burop från hemmapubliken och då vinner Luleå.

Kvartsfinal 1 Luleå - Frölunda 5-1